Taalverwerving

Akilian biedt unieke, budgetvriendelijke en uiterst flexibele programma’s voor taalverwerving. Die steunen op een ongewoon breed scala aan methodes voor het verhogen van de taalkennis van uw medewerkers. Zo nodig worden ook communicatieve competenties en de leercapaciteit en/of motivatie extra versterkt.

De noden voor bedrijven en instellingen leggen beperkingen op aan de klassieke methoden zoals klassikaal onderricht, avond- of weekendcursussen, zelfstudie, e-learning en ‘immersie’. Deze beperkingen zijn van budgettaire, organisatorische en materiële aard, in casu de agenda’s en de mogelijkheden van werkgever als werknemers.

Onze innovatieve aanpak is geschikt voor zowel hoog-, als midden en laaggeschoolden, voor kaderleden met overvolle agenda’s, voor medewerkers export, klantenservice, productie en voor medewerkers van anderstalige afkomst die hun Nederlands moeten optrekken tot een ‘duurzaam’ peil. Onze aanpak leidt meestal tot snellere taalverwerving, vergeleken met de andere methoden, zonder hogere kosten. De sponsor bepaalt het leertempo, op maat van de noden van elke groep.

Voor meer informatie, contacteert u ons best op akilian.n.v@gmail.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: